duminică, 30 decembrie 2012

Reteta Zilei 30.12.2012


                      Supa de curcan cu legume





Ingrediente
1,2 l apa
4 morcovi
140g taietei cu ou
200g carne curcan
200g mazare congelata
1 ceapa
ceapa verde
Mod de preparare
Se pune apa la fiert impreuna cu morcovii, carnea de curcan si ceapa taiata in doua. Se lasa sa fiarba la foc mic pana ce carnea e frageda, se colecteaza spuma daca e necesar. Se scoate ceapa, se adauga taieteii, mazarea si radacinile de la ceapa verde tocate marunt, sare si piper dupa gust.

Optional se poate adauga ardei iute, pentru o aroma mai deosebita.
Se opreste focul dupa ce taieteii au fiert si se lasa oala acoperita 2 minute dupa care se poate servi.

Mod de servire
Supa de curcan cu legume se serveste calda, cu cozile de la ceapa verde tocate presarate deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu