duminică, 30 decembrie 2012

Reteta Zilei 30.12.2012

             

                  Supa din carne de pui rasol cu taitei

Ingrediente

Pentru 5 portii:
carne de pui - 500 g
taitei - 400 g
morcovi - 150 g
pastarnac radacina - 150 g
patrunjel radacina - 150 g
telina radacina - 50 g
ceapa - 100 g
patrunjel verde - 1 legatura
sare si piper boabe dupa gust

Mod de preparare

Pentru supa din carne de pui rasol cu taitei carnea se spala. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se fierbe in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina si piper. Dupa fierbere, carnea si legumele se scot din vas. Supa se strecoara. Carnea se portioneaza in 5 bucati si se introduce in supa. Se adauga taiteii fierti in apa cu sare si trecuti prin jet de apa.

Supa din carne de pui rasol cu taitei se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu